LET OP: Dit is de development website.


Ad van der Wegen

Financieel manager
Als financieel manager ben ik, naast mijn taken vanuit het MT, verantwoordelijk voor de totale financiële administratie, de administratieve (planning)processen, het financiële beleid en zie toe op een adequate risicobeheersing. Ik draag de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de financiële informatievoorziening, de maandrapportages en prognoses. Tevens houd ik nauwlettend in de gaten dat wij ons houden aan de geldende wet- en regelgeving en het interne beleid. Ik geef direct leiding aan twee vaste medewerkers van de afdeling Administratie en monitor de disciplines HR, ICT en Juridische Zaken. Ik vind het belangrijk dat TriStar een organisatie is waarin medewerkers hun eigen verantwoordelijkheid kunnen en willen nemen, zich kunnen ontplooien en we ons inspannen voor een continu verbeterproces met als doel er samen voor zorgen dat de klant centraal staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *