LET OP: Dit is de development website.


Corné Endepoel

Commercieel manager / Adjunct directeur

Ik ben sinds 2000 werkzaam bij de TriStar Group, op dit moment in de functie van adjunct directeur/commercieel manager en tevens aandeelhouder van de TriStar Group. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten en uitingen binnen onze organisatie. Ik geef leiding aan de afdeling verkoop, ben verantwoordelijk voor het verkoop- en marketing beleid, en formuleer de daaruit voortvloeiende doelstellingen. Tevens ben ik bezig met het Kwaliteitsmanagement Systeem. Ik vind het belangrijk dat we onze klanten behandelen zoals we zelf behandeld willen worden, en, vanuit ons kwaliteitssysteem, dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *