LET OP: Dit is de development website.


Salesmeeting in Amsterdam

Home / Nieuws / Salesmeeting in Amsterdam
Salesmeeting in Amsterdam
Succesvolle en nuttige salesmeeting in Amsterdam Op 30 augustus heeft TriStar Industries een succesvolle sales-meeting georganiseerd in Amsterdam. Vianne Scharloo verzorgde eerst een leerzame Workshop Communicatie en Social Media. Dit zijn de meest veranderlijke en dynamische platforms die er online zijn. Aangezien ze ons kunnen helpen bij het realiseren van onze doelstellingen, is het belangrijk dat iedereen weet hoe social media op een effectieve manier in te zetten voor onze organisatie. Daarna hebben we het nuttige met het aangename verenigd en tijdens o.a. een boottocht over de bekende grachten gebrainstormd en bij gekletst.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *