LET OP: Dit is de development website.


Jobs:

Weet jij iemand die geschikt is voor één van de vacatures; ontvang een bonus!


Actuele Vacatures

MARKETING MANAGER

Als marketing manager ben je leidinggevende van onze marketingafdeling. Je analyseert de wensen en behoeften van (potentiële) klanten en stemt hier vervolgens de marketingactiviteiten op af. Het uiteindelijke doel is om producten of diensten van het bedrijf te verkopen.

HR-MANAGER

Vanaf het begin ben je betrokken bij de opbouw van een eigen HR-afdeling binnen TriStar. In verband met onze steeds groeiende organisatie willen wij per januari 2020 gaan starten met een aparte afdeling om HR-taken nog beter tot uitvoering te kunnen brengen.

SALES AND TECHNICAL REPRESENTATIVE FOOD PROCESSING INDUSTRY

Heb jij affiniteit met chemie en/of kwaliteitszorgsystemen, ben je niet vies van reizen en wil je lid worden van één van de snelst groeiende bedrijven in onze markt; solliciteer dan nu.

TRUCK DRIVER

Wat ga jij doen? Jij bent verantwoordelijk voor het bezorgen van onze producten en rijdt hierbij door Nederland en België. Uiteraard ben je vrij om je eigen route te bepalen, zo kun je kiezen wat voor jou het fijnste werkt. Dagelijks kom je in aanraking met een vaste klantenkring en hierdoor wordt jij het visitekaartje van ons bedrijf.